Mandag-torsdag: kl. 8-16

Fredag: 8-15

Værkstedsvogn med stor funktionalitet

Har du brug for en ny værkstedsvogn i virksomheden, er vi hos Selmatec A/S specialister i LISTA, som er en af de førende værkstedsvogne på markedet. Vi tilbyder LISTA vogne til kunder i hele landet. Vi har beliggenhed i Lynge nær Farum. Vi arbejder på kunder i hele Nordsjælland og resten af Danmark.​

Den nye LISTA værkstedsvogn er blevet optimeret i alle de vigtigste funktioner, og giver dig nu endnu flere fordele, funktioner og forbedret ergonomi. Skal du have en eller flere til dit værksted, har vi en masse på lager. Kontakt os for at høre mere de mange gode egenskaber og funktioner.

Professionel værkstedsvogn til industribehov

​Arbejder du i industrien, kan der være et større behov for at få struktur og god organisation af alle dine værktøjer og redskaber. LISTA er den ultimative værkstedsvogn, som tillader dig at være meget mere organiseret samt få overblik.

Flyder dit værktøj altid, er det ikke til at få styr på. Prøv en professionel værkstedsvogn, der gør en forskel og gør dig meget mere effektiv.

Du mister ikke dine ting, og der er plads til alt dit grej. Lad os høre om dine behov, så vi kan arrangere et fuldt set up til dig og din virksomhed.

FÅ ET GODT TILBUD

​Ønsker du at anskaffe en værkstedsvogn fra LISTA, kan du bestille den her hos os til en god pris. Kontakt os for at høre mere om vores priser. Produktet er i høj kvalitet, robust, har god slidstyrke og er ufatteligt stabil.

Ring for at få et godt og uforpligtende tilbud på telefon 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk. Vi garanterer hurtig levering. Vi ser frem til at høre fra dig​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om os

Selmatec A/S

Selmatec A/S blev grundlagt i 1987 med det formål, at være lagerførende af inventar, køle-/smøremidler samt værktøj.

produkter

fra vores leverandører

Se hvad vi tilbyder her på vores liste over Kvalitetsstyring, produktions- og lagerstyrings-inventar fra vores mange leverandører. 

Hør nærmere

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros til Selmatec A/S, er du velkommen til at ringe eller skrive til os via vores formular.

Selmatec A/S  ▪  Industriskellet 7, 3540 Lynge  ▪  Telefon: 48 18 90 33  ▪  E-mail: post@selmatec.dk